About the Conference

This event is for cybersecurity professionals and students. Our Cybersecurity conference e will address multiple topics in cybersecurity. This event will be held on Novemb er 14th 2020 and will […]

Read More

Quotes by Experts

Agenda

November 14, 2020 1:00 pm - 1:30 pm

Incident Response Management & Automation

Duration: 30 mins Hands-on and practical session on a collaborative Incident Management Platform that helps Security Operation Centers (SOC) and Incident Response Team to manage, document and automate actions to […]

November 14, 2020 1:30 pm - 2:00 pm

lokiX, Automation and Threat Hunting

Duration: 30 mins – Threat Hunting as a Concept – Threat Hunting challenges – The importance of Threat Hunting Automation – How “Loki” Contributes to solving Threat Hunting Challenges. – […]

November 14, 2020 2:00 pm - 2:40 pm

Malware Analysis in the Forensics World

Duration: 40 mins The session will help in understanding malware types and showing how malware analysis capability enhances cyber security in all aspects. Malware impact is getting worse and APTs […]

November 14, 2020 2:40 pm - 3:10 pm

Mobile Application Security Testing with Kensa

Duration: 30 mins throughout the years, mobile has been handy for people to do their daily activities such as browsing websites and news, chatting through social media applications or purchasing […]

November 14, 2020 3:10 pm - 4:10 pm

IR tactical battleground at scale: Kuiper Hoarer, Rhaegal, and MasterParser

Duration: 60 mins *The topic will talk about the major challenges that faces Incident response teams such as Data collection in the enterprise, cooperation among team members, identification of compromised […]

November 14, 2020 4:10 pm - 4:50 pm

Threat Emulation

Duration: 30 mins – What is expected from an Internal Red Team and how they collaborate with Blue Team and other teams – Discussing a scenario of how an internal […]

November 14, 2020 4:50 pm - 5:20 pm

Panel Discussion: How to Mix All Colors For Better

Duration: 30 mins